Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hip-hip menstruációs bugyi

Hip-hip menstruációs bugyik: EASY és GREENY a könnyebb napokra, például tisztasági betét helyett és STRONG és WINGS közepesen erős vérzéshez, betét vagy tampon helyett. A menstruációs bugyi rendkívüli biztonságérzetet ad és kényelmes viselet. Természetes és bőrbarát anyagokból készül, gépben mosható környezetbarát alternatíva a menstruáció idejére. 
Minden termékünk Magyarországon készül, válaszd Te is a hazait!
 
Rendezés:

MENSTRUÁCIÓS BUGYI, AVAGY MEGOLDÁS “AZOKRA A NAPOKRA”

Eleged van a betétből és a tamponból? Kényelmesebb, természetes, akár kevesebb hulladéktermeléssel járó megoldást keresel? Válaszd a menstruációs bugyit!
Hip-hip EASY és GREENY: menstruációs bugyi a könnyebb napokra, például tisztasági betét helyett. A menstruáció utolsó napjain már önmagában is elegendő, de használhatod tampon vagy kehely kiegészítéseként, rendkívüli biztonságérzetet ad és kényelmes viselet. Természetes és bőrbarát anyagokból készül, gépben mosható környezetbarát alternatíva a menstruáció idejére. 

A hip-hip easy és greeny menstruációs bugyi kisebb mennyiségű folyadékot képes "tartani", és vízzáró rétegének köszönhetően nem ázik át. Vékonyabb elasztikus pamut anyagból, gumis derékkal készül.

Hip-hip STRONG és WINGS: menstruációs bugyi közepes vérzéshez, akár önmagában. A vízzáró réteg fölött egy természetes bambusz nedvszívó réteg biztosítja, hogy akár több órán át tudd kényelmesen, átázás nélkül viselni.